Moss Lager

Flyttelager Våler

På jakt etter flyttelager i Våler ? Er du i en flyttefase – eller har du bare behov for litt utleie lager til snøfreser og hagemøbler ? Flyttelager i Våler kan hjelpe!

Det er flyttelager i et sentralt minilagerplass i Våler rett ved Rygge Storsenter i Rygge. Vi tilbyr en sikker og fleksibel måte med flyttelager for bedrifter eller private. Når skal benytte flyttelager hos Minilageret i Våler får du ditt eget tempererte flyttelager i ett nytt, rent og tørt lokale uten innsyn. Når du benytter flyttelager fungerer det som ditt eget  flyttelager , med egen garasjeport og du har fri tilgang til ditt utleie lager når du måtte ønske det.

Når du bruker flyttelager kan du oppbevare det du ønsker. Alt fra flyttelasset fra Våler inkludert tøy, møbler – til sesongbetont utstyr som gressklipper, ski, hagemøbler eller vinterdekk. Så lenge du ikke oppbevarer matvarer, brannfarlige objekter eller objekter i ditt utleie lager, som er ulovlig å være i besittelse av – så er det plass til alt der hvor du har ditt utleie lager!

Kontakt oss og reserver kostnadsfritt et sted et utleie lager folk fra Våler! Ingen forpliktelser.