Moss Lager

Lager utleie Råde

På jakt etter lager utleie i Råde ? Er du i en flyttefase – eller har du bare behov for litt utleie lager til snøfreser og hagemøbler ? Lager utleie i Råde kan hjelpe!

Det er lager utleie i et sentralt minilagerplass i Råde rett ved Rygge Storsenter i Rygge. Vi tilbyr en sikker og fleksibel måte med lager utleie for bedrifter eller private. Når skal benytte lager utleie hos Minilageret i Råde får du ditt eget tempererte lager utleie i ett nytt, rent og tørt lokale uten innsyn. Når du benytter lager utleie fungerer det som ditt eget  lager utleie , med egen garasjeport og du har fri tilgang til ditt utleie lager når du måtte ønske det.

Når du bruker lager utleie kan du oppbevare det du ønsker. Alt fra flyttelasset fra Råde inkludert tøy, møbler – til sesongbetont utstyr som gressklipper, ski, hagemøbler eller vinterdekk. Så lenge du ikke oppbevarer matvarer, brannfarlige objekter eller objekter i ditt utleie lager, som er ulovlig å være i besittelse av – så er det plass til alt der hvor du har ditt utleie lager!

Kontakt oss og reserver kostnadsfritt et sted et utleie lager folk fra Råde! Ingen forpliktelser.