Moss Lager

Mellomlagring Son

På jakt etter mellomlagring i Son ? Er du i en flyttefase – eller har du bare behov for litt utleie lager til snøfreser og hagemøbler ? Mellomlagring i Son kan hjelpe!

Det er mellomlagring i Son rett ved Rygge Storsenter i  Rygge. Vi tilbyr en sikker og fleksibel måte med mellomlagring for bedrifter eller private. Når skal benytte mellomlagring hos Minilageret  i Son får du din eget tempererte mellomlagring i ett nytt, rent og tørt mellomlagring uten innsyn. Når du benytter mellomlagring fungerer det som ditt eget  mellomlagring , med egen garasjeport og du har fri tilgang til mellomlagring når du måtte ønske det.

Når du bruker mellomlagring kan du oppbevare det du ønsker. Alt fra flyttelasset fra Son inkludert tøy, møbler – til sesongbetont utstyr som gressklipper, ski, hagemøbler eller vinterdekk. Så lenge du ikke oppbevarer matvarer, brannfarlige objekter eller objekter i mellomlagring, som er ulovlig å være i besittelse av – så er det plass til alt der hvor du har ditt mellomlagring !

Kontakt oss og reserver kostnadsfritt mellomlagring for folk fra Son! Ingen forpliktelser.