Moss Lager

Samarbeidspartnere

Boa-LogoRGB_800px Boa Eiendom ble etablert i 2006 og vi markerte oss raskt i det noe konservative meglerlandskapet med en ny tilnærming til boligpresentasjon og med nye ideer på hvordan å drive et eiendomsmeglingskontor. For oss handler eiendomsmegling om to ting: Salg og opplevelser. Gode opplevelser
Ringstad Transport AS er et lite, veldrevet og fleksibelt transportselskap med kjøring i hovedsak på det sentrale Østlandet. Vi har historikk tilbake til 1988 som transportør og er et 100 % privat eiet transportselskap. Selskapet ble etablert i 1992 av Per og Terje Ringstad, og har hele tiden hatt en trygg og jevn vekst med eier Terje Ringstad i spissen.
Er en av landets ledende aktører på leveranser og tjenester innen IKT-markedet. Imento gruppen leverer en innkjøpstjeneste orientert rundt hardware, software, AV, tilleggsutstyr, telefoni og andre spesialprodukter. Imento gruppen har også klare mål, om at vi skal oppfattes som en partner på it og telecom-rådgivning, som sammen med gode produktløsninger, består av leveranser på konsulenttjenester og serviceavtaler.